La 19.6 TAINA KOKKONEN

Taina osallisti Tangomarkkinoille ensi kertaa v. ’96, jolloin hän pääsi Raision semifinaaliin asti. Pari vuotta myöhemmin hän lähti kilpailuun uudelleen ja ’98 Tangomarkkinoiden finaalissa hän sai kutreilleen 1. Tangoprinsessan kruunun. Valinta toi mukavasti lisää keikkoja ja avasi teitä uusille huvipaikoille.

Tainalla on kasvatustieteiden maisterin paperit lähes taskussa ja hän on valmistumassa luokanopettajaksi. Opiskeluissaan hän erikoistui tietotekniikkaan, musiikkiin ja englantiin.

Pianon ja viulun soittoa sekä tietysti laulua hän on opiskellut musiikkiopistossa Vantaan Tikkurilassa. Avoimen ja iloisen luonteen omaava Taina on toiminut myös mm. karaokejuontajana Kotkan ja Kymenlaakson alueella vuodesta ’94 alkaen. Laulajattaren oma musiikkimaku kattaa musiikkia laidasta laitaan, mutta eniten hän kuitenkin kuuntelee juuri kotimaista tanssimusiikkia.

Taina on luonteeltaan positiivinen ja sosiaalinen ihminen ja kuvailee itseään mielellään sanalla ”rempseä”. Harrastuksiin kuuluu laulamisen lisäksi myös lukeminen ja tanssiminen; eteenkin lavatanssit ovat lähellä hänen sydäntään. Teatteri kuuluu myös lempiharrastuksiin. Keväällä ’98 hän oli mukana musiikkiopiston tuottamassa rock-musikaalissa.

Curriculum Vitae

Kotipaikka: Vantaa

Syntymäpaikka: Vantaa

Kilpailut/saavutukset/kiertueet:

Levytykset: