La 28.8 Dimitri

foto Seinäjoen Tangomarkkinoilla 1998 jo toisen kerran Tangoprinssiksi valittu Dimitri on vakiinnuttanut paikkansa tanssikansan keskuudessa. Vilkas ja energinen Dimitri Sjöberg valittiin myös heinäkuussa ’97 Tangoprinssiksi. Dimitrin komea ääni ja taidokas tulkinta hurmasivat tuomariston lisäksi yleisön: Molempina vuosina (’97 ja ’98) hän oli yleisön Tangokuningas-suosikki niin kesäkuisella Tangogaala-risteilyllä kuin myös MTV3:n järjestämässä Tangomittarissa!

Ensi kertaa Tangomarkkinoille osallistuessaan vasta 16-vuotias Dimitri oli kautta aikojen yksi Tangokuningas-kilpailun nuorimmista osaanottajista.

Tangomarkkinoiden jälkeen Tangoprinssi otti taiteilijanimekseen etunimensä Dimitrin ja jätti sukunimensä (Sjöberg) pois.

Ennen Tangoprinsseyttään Dimitri keräsi kokemusta lähinnä yksityistilaisuuksissa ja osallistui laulamalla karaokekisoissa, joista saavutti myös voittoja.

Lahjakas Dimitri ei ole saanut musiikillista koulutusta, mutta osaa taidokkaan laulamisen lisäksi myös soittaa kitaraa, pianoa ja sähköurkujakin! Keikoilla hän kuitenkin keskittyy laulamiseen - ja osaa ulkoa yli 100 tangoa!
 
 

Curriculum Vitae

Syntymäpaikka: Vammala

Kotipaikka: Kauhajoki

Yhtye: Alibi

Kilpailut/saavutukset:

Levytykset: